Română
Maghiară

Despre noi


   Odată cu dezvoltarea apiculturii în România pe piaţa internă, s-a remarcat insuficienţa acută a fagurilor artificiali, produşi până la data respectivă.
În sprijinul apiculturii firma I.I. ROMAN GHEORGHE din Oradea a început
Laborator
producţia de faguri artificiali din ceară de albine în anul 2005, pentru a ridica standardele de calitate a fagurilor artificiali. Calitatea superioară este asigurată de un spaţiu de producţie special amenajat si dotat cu utilaje noi de ultimă generaţie, precum şi atenta selecţionare şi analiză a materiei prime în laboratorul propriu.
Pentru asigurarea materiei prime avem contracte cu câţiva mari producători de ceară de albine din România şi Ungaria.
Tot în spijinul apiculturii Româneşti, din primăvara anului 2008 am obţinut certificarea pentru producţia şi comercializarea fagurilor BIO - ECOLOGICI de către S.C. ECOINSPECT S.R.L. din Cluj-Napoca.
După primul an de producţie (2005) în care deja s-a afirmat prin calitatea fagurilor şi punctualitatea onorării comenzilor, firma noastra s-a dezvoltat într-un ritm uriaş, reuşind să funcţioneze la capacitate maximă în timpul următoarelor sezoane apicole. Deasemenea firma, a reuşit să participe la majoritatea (cele mai importante) expoziţiilor apicole, fiind apreciat atât de apicultori cât şi de organizatori.

Târgul Apicol Faget - 2006